Bedafs Hofke -Uden - Bedafs Hofke 2020

Bedafs -Hofke
Paul en Geertje van Rosmalen

Karperdijk 3
5406 PH Uden
tel: +31640455105
b.g.g. +31623768294
Title
Ga naar de inhoud

Bedafs Hofke -Uden

Hoera goed nieuws!!!


Op vrijdagnacht 22-10-2022 om 01.03 uur zijn wij trotse ouders geworden van ons prachtig dochtertje Noor! Wij zijn intens gelukkig!


Lieve groetjes,


Paul en Geertje


Wij zijn Paul van Rosmalen (1981) en Geertje Latijnhouwers ( 1982). Wij zijn trots dat wij de camping in 2017 mochten overnemen van Paul zijn ouders, Ad en Nell van Rosmalen. Zij hebben het zo mooi opgezet en onderhouden, met heel veel liefde, plezier en zorg voor de camping en de gasten. Heel graag gaan wij op onze eigen wijze in hun voetsporen door! 


Paul is geboren en getogen op deze plek. In 1974 heeft de vader van Paul hier de boerderij gesticht op de gronden die allang van de familie waren. Paul werkt vanaf 2014 bij zijn huidige werkgever

"het waterschap Aa en Maas" als beheer- en onderhoudsmedewerker. Daar werkt hij 36 uur. In de overige uren is hij graag aan het werk/klussen op de camping. Ook heeft hij de opleiding "natuurgids" gevolgd. Zo'n 1 keer per week kunnen de gasten met Paul mee wandelen door het mooie natuurgebied "de Bedafse Bergen" en de "Wijstgronden" rondom de camping. Hij vertelt graag over dit mooie gebied!


Ik (Geertje) werk 2 dagen in de week in het Speciaal Basisonderwijs als Onderwijsassistente en geef daar soms ook kinderyogalessen.  De rest draai ik met heel veel plezier de camping. Op de 2 dagen dat ik ben werken nemen Ad en Nell nog 1 dag de camping over en de andere dag Paul. Ook organiseer ik geregeld samen met Ad mooie fietstochten voor de campinggasten. Je kunt hier in het gebied prachtig mooi fietsen en onderweg kom je vele leuke terrasjes tegen waar we dan gezellig met zijn allen wat gaan drinken!

Bedafs Hofke /  WSP vof 2022
Terug naar de inhoud