Bedafs Hofke - Historie - Bedafs Hofke 2020

Bedafs -Hofke
Paul en Geertje van Rosmalen

Karperdijk 3
5406 PH Uden
tel: +31640455105
b.g.g. +31623768294
Title
Ga naar de inhoud

Bedafs Hofke - Historie

De Camping

Na het stoppen met de melkkoeien, zo'n 20 jaar geleden, zijn Ad en Nell van Rosmalen een nieuwe functie gaan zoeken voor hun bedrijf aan de Karperdijk. Het was voor Ad even schrikken van het idee van Nell om een mini camping te beginnen. Maar de plannen werden uitgewerkt en in 2000 was het dan zover om met het eerste seizoen te starten. Nell zorgde voor de fijne gastvrije sfeer, maar ook Ad houdt van een leuk gesprekje met de gasten en een potje jeu de boules.

De mini camping bleef niet onopgemerkt. Met de Maashorst, Bedaf, Wijstgronden en het centrum op fietsafstand bleek het een perfecte plek te zijn. Mensen voelen zich hier op hun gemak. We horen regelmatig: "Het voelt hier als thuis komen!", volgens de familie van Rosmalen.


Maar zoals bij vrijwel iedereen begint uiteindelijk de leeftijd mee te tellen. Nell gaf aan op haar 70ste geen camping meer te willen runnen, zodat gezocht werd naar alternatieven. Een zoektocht met wat te doen met deze mooie plek, verkopen, verhuren of gewoon stoppen.

Paul, de zoon van Ad en Nell, had belangstelling, maar het leek onhaalbaar om de boel over te nemen. Ook Geertje, de partner van Paul, was enthousiast. En zo ging de zoektocht toch die kant op. Na vele gesprekken met adviseurs en elkaar, leek het toch te gaan lukken en toen ging het snel. Voor ze het wisten waren Paul en Geertje de nieuwe eigenaren, wat een uitdaging!


Paul en Geertje kunnen hun mini camping als volgt samenvatten:

Voor rust, ruimte en ontspanning. Vele gasten zijn vol lof over de omgeving, de rust en de ontspannen sfeer op de camping. Gezinnen met jonge kinderen vermaken zich op de camping of rollen van de Bedafse Bergen af. Oudere gasten verkennen op de fiets het slingerpad en de rest van de Maashorst. Wanneer je Geertje en Paul hoort over het Bedafs Hofke, straalt het enthousiasme van hen af. Geen twijfel over mogelijk, bij hen kom je thuis!!

Bedafs Hofke /  WSP vof 2022
Terug naar de inhoud